Intranet
Inici
 
Comunicats i Incidčncies
 
Calendari d'activitats
abril 2018
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
contador de visitas
NOTÍCIES<< tornar
 Ajuts de menjador curs 2018-19
El proper 23 de maig de 2018 s’obre el termini per presentar sol·licituds d’ajuts de menjador del Consell Comarcal del Maresme pel proper curs 2018-19.
 
Aquí teniu les instruccions i el model de sol·licitud que han d’emplenar les famílies. Les sol·licituds, un cop emplenades, es poden presentar a els OFIAC de La Riera, Rocafonda i Cerdanyola.
 
Com cada any, l’Ajuntament ha organitzat unes sessions informatives (calendari)  per tal que les famílies que ho necessitin puguin resoldre els dubtes que tinguin.
 

 Anggie Sánchez, seleccionada per participar a Joves i Cičncia
L’alumna de 4t d’Eso del nostre centre Anggie Valentina Sánchez ha estat seleccionada per participar en el programa Joves i Ciència de la Fundació Catalunya la Pedrera (http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/content/joves-i-ci%C3%A8ncia ).

La selecció s’ha dut a terme entre els estudiants de 4t d’Eso amb el millor currículum de tota Catalunya on s’ha valorat la seva trajectòria acadèmica i les seves aptituds tant personals com científiques així com el nivell d'anglès.

El programa consta de tres fases, el primer any els estudiants seleccionats tenen l’oportunitat de viure una experiència única, participant en un projecte d’investigació científica a “Món Natura Pirineus”; el segon any, durant l’estiu de 1r a 2n de batxillerat, viuen directament la recerca científica en un laboratori d’un centre de recerca local i, el tercer any, els estudiants s’enfronten al repte de proposar un projecte de recerca a desenvolupar, ja sigui en un centre d’investigació o en un programa internacional de ciència.

Tota la comunitat educativa de la nostra escola està molt contenta pel fet que una alumna nostra hagi estat seleccionada per aquest programa, el qual li donarà l’oportunitat de créixer no tan sols a nivell personal sinó també acadèmicament.

 
Moltes felicitats!

 Anggie Sánchez seleccionada a la final dels Jocs Florals de Catalunya
L’alumna Anggie Sánchez Alba (4t ESO) ha estat seleccionada en un acte celebrat avui al Tecnocampus per a representar Maresme-Vallès Oriental amb el seu text narratiu “El tanc” a la final dels Jocs Florals de Catalunya que es realitzarà el 16 de juny a Barcelona.
 
Enhorabona!

 

 Monogrāfics a l'estiu per a l'alumnat ESO
 
Aquest estiu a l'escola també tindrem activitats pels més grans, alumnat de l'ESO. Podreu gaudir de monogràfics setmanals diversos.
 
Us hi esperem!! 📹 🎧 🎮 🖊
 
Matins de 9.30 a 13.30h.
Atenció personalitzada trucant al 617 44 26 91 (Esther)
 
 

Darreres entrades al web
Festes
CURS 14-15

CURS 13-14

CIRCULAR DISFRESSA DE CARNESTOLTES
Festes
CURS 14-15

CURS 13-14

CIRCULAR DISFRESSA DE CARNESTOLTES
Matemātiques
DEPARTAMENT DE MATEMÀTIQUES


Si entreu al blog LA MEDIATECA MATEMÀTICA podreu veure video-tutorials sobre matemàtiques.

Aquest blog vol afavorir l'estudi de les matemàtiques, especialment en l'etapa de l'ESO.

Hi trobareu un recull de recursos audiovisuals classificats per temes, amb l'objectiu d'ajudar l'alumne en el seu estudi diari.


 
Enllaįos d'interčs

- Departament d'ensenyament
- Edu365.cat
- Edu3.cat
- Escola Cristiana
Escola Divina Providčncia
Escola privada-religiosa i concertada
Matarķ (Barcelona)
Tel. 93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
Avís legal
Tots els drets reservats

[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]