93.798.13.87   a8021235@xtec.cat    C/Llauder, 30. Matarˇ.                  [moodle]      Alexia
Certamen literari Jocs Florals 2013-14 fase Territorial (VallŔs Oriental i Maresme)

El passat dijous, 22 de maig, vam tenir l’oportunitat de visitar el centre d’estudis i empresarials Tecnocampus per acudir a l’acte de lliurament dels premis de la Fase Territorial dels Jocs Florals Escolars de Catalunya 2014.

En aquest concurs d’escriptura, organitzat pel Departament d’Ensenyament, hi vam participar nombrosos d’alumnes de Primària i Secundària del Maresme i Vallès Oriental, dividits en set categories, quatre de primària  i tres de secundària. Vam assistir-hi 70 alumnes,  juntament amb 230 professors i familiars.

 

L’escola ha participat en la categoria E, en el que s’inclou l’alumnat de 1r i 2n d’educació secundària obligatòria, amb una alumna de 1r d’ESO. És cert que no vam passar a la final de Catalunya, però el simple fet d’estar entre els vuit finalistes de Maresme i Vallès Oriental és un reconeixement per a l’escola, i evidentment, per a l’alumna seleccionada.


Vaig anar-hi acompanyada del cap d’estudis, la directora i un familiar. Un acte que no només incloïa les lectures dels guanyadors, sinó també les seves representacions gràfiques, musicals i fins i tot multilingües; sense oblidar les funcions extres, com el cant dels petits d’una escola musical o l’acció, amb banda musical inclosa, de dues populars cançons. I per tot això, ha estat un acte que he gaudit en quantitat, i que espero poder repetir el pròxim any.

 

 
 

Creat per Duma interactiva

Escola Divina ProvidŔncia
C/Llauder, 30. Matarˇ.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
AvÝs legal