93.798.13.87   a8021235@xtec.cat    C/Llauder, 30. Mataró.                  [moodle]      Alexia
Jornada Gastronòmica: El Cacau
Jornada Producte: Cacau
23 de Gener


OBJECTIU:
* Conèixer l'origen del cacau. (http://www.observatoriodelcacao.com/origen/)
* Aprendre el procés d'elaboració i varietat del producte. 

COM HO FAREM?
Els alumnes trobaran la exposició del producte al menjador. Veuran una taula amb estovalles i les diferents varietats del producte. Es farà una breu explicació sobre l'origen del producte i les diferents maneres de trobar-lo. 
Àpat especial: En el menú hi haurà presència de Xocolata. 
  • 1r: Crema de carbassa
  • 2n: Fricandó/pollastre amb salsa de Xocolata
  • Guarnició: Cuscus
  • Postres: Plàtan banyat amb Xocolata

SERVEI

Comentarem la taula abans de realitzar l'àpat. Així com també una breu explicació d'on provés i quines opcions tenim en el mercat.
Contextualització: 
Preservar el planeta terra: el cacau prové d'un arbre, el Theobroma (nom científic). La desforestació dels boscos i l'elevat consum del producte posen en perill el futur del cacau i el medi ambient. 
Després de l'àpat, cada grup d'infants amb el seu monitor, realitzarà un collar Maya com a símbol de la primera civilització en cultivar i consumir el cacau. 


 
 
 

Creat per Duma interactiva

Escola Divina Providència
C/Llauder, 30. Mataró.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
Avís legal