Inici
 
Comunicats i Incidències
 
Calendari d'activitats
gener 2020
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
contador de visitas
NOTÍCIES<< tornar
 JORNADA DE PORTES OBERTES 2020
Busques escola? Junts t'ajudarem a créixer! 

Vine el proper dissabte 7 de març a les PORTES OBERTES de 10 a 13. 
Si la voleu veure en funcionament, podeu venir el dilluns 10 de març a ESCOLA OBERTA de 15 a 16:30. 

No us oblideu que també oferim visites personalitzades en hores concertades, ens podeu trucar al 93.798.13.87. 
Us hi esperem! 


 Comunicació del director dels ST d'Educació al Maresme-Vallès Oriental
Seguint les indicacions del director dels ST d'Educació al Maresme-VO, Sr. Pere Masó, us informem que la Junta de Protecció Civil de Mataró, ens ha informat que donat que la previsió meteorològica prevista per demà, pel que fa al vent, va a la baixa, tot i que les pluges seguiran, i sobretot aquesta propera nit es preveu que seran abundants, s'ha decidit que demà dimecres dia 22 es restableixi l'activitat lectiva per la fa als centres educatius. Per altra banda es preveu que podran existir limitacions en la mobilitat urbana i en les condicions d'ús dels equipaments.

En qualsevol cas, no estaran permeses les activitats a l'aire lliure.  
 
 
Per tant, demà s'obriran els centres educatius de Mataró en el seu respectiu horari habitual i s'evitaran els activitats a l'aire lliure.
 

 Suspensió de classes
Benvolgudes famílies, 
Seguint indicacions rebudes per l'Ajuntament de Mataró i Serveis Territorials d'Ensenyament, es suspenen les classes per avui a la tarda i tot el dia de demà. 
Protecció Civil insisteix en evitar els desplaçaments. Per tant, l'escola romandrà tancada a partir de les 13h per tot l'alumnat i personal a excepció d'aquell que necessiti fer ús del servei de menjador. En aquest cas, el tancament de l'escola serà a les 15h. 

Direcció

 Postal Guanyadora
De part de tota la Comunitat Educativa, aprofitem per desitjar-vos Bon Nadal i Bona entrada d'any amb la postal guanyadora de 1r d'ESO d'enguany! 
 

 Carta d'agraïment del director de la Marató de TV3
Benvolguts amics:

Diumenge, tots vosaltres, vau ser els protagonistes d’un moviment humà excepcional, traduït en festa solidària arreu de Catalunya i en un marcador de 9,4 milions per a la sensibilització social i la recerca biomèdica de les malalties minoritàries.

Aquesta ha estat una Marató molt especial, que s’ha fet des del territori per acostar-se, més que mai, a les persones, a tots els que us hi aboqueu, any rere any, per fer possible aquest projecte únic i increïble. Aquest canvi de format ha estat un gran repte per als mitjans de la CCMA i per a la Fundació, un repte només a l’altura del vostre esforç i la vostra confiança.

Amb vosaltres, hem guanyat! Hem guanyat visibilitat per a les malalties minoritàries i un gran impuls per a la recerca científica d’excel·lència. El marcador aconseguit, que creixerà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, aviat es convertirà en avenços que milloraran l’esperança i la qualitat de vida de les persones que tenen una malaltia minoritària i la de les seves famílies.

Ha estat una aventura emocionant que hem viscut tots junts. Gràcies per voler-la compartir amb nosaltres i haver-la fet possible!

Lluís Bernabé
Director Fundació La Marató de TV3

 Nadala conjunta Somiem tots junts

 Nadales 2019
P-3: Els tres reis arriben a la ciutat


P-4: El 25 de desembre


P-5: Allà dalt de la muntanya


1r EP:  Las letras a Belen


2n EP: The lights on the Christmas tree


1r i 2n EP: El Rabadà


3r EP: Jo tinc un violí 


3r EP:  Campana sobre campana amb ding, dang , dong


3r EP: El petit cérvol


4t EP: Ara ve nadal


4t EP: John Ryan's polca 


4t EP: Hush! There's a Baby


5è EP: Caminito de Belén


5è i 6è: Ara és Nadal


6è EP: When Christmas comes to town     

1r i 2n ESO: Bressol d'hivern


ESO alemany: Fröhliche Weihnacht Überall


Pastoral jove: Dios, ha nacido ya

Pastoral: Belén está muy cerca

 Berenar solidari

 Número guanyador rifa de la panera
El número guanyador de la rifa de la panera és del 881 al 885

 Avís de declaració d'episodi ambiental per alta contaminació de l'aire per PM10


 Els pastorets 2019

 Berenar solidari

 Cantada de Nadales 2019
 

 Extraescolar FUTSAL

 Extraescolars curs 2019-20
Si voleu baixar-vos tota la informació de les extraescolars del curs 2019-20 cliqueu sobre de la imatge

Per fer inscripció cal clicar aquí
                                         

Activitats extraescolars
                        
 

 Reunió Acompanyament a l'aprenentatge de l'alumnat. Dimarts 12 de novembre

 Comunicat referent a la vaga de divendres 18 d'octubre


 Comunicat oficial de l'Escola Divina Providència
Comunicat oficial de l’Escola Divina Providència
 
Davant els fets succeïts que estem vivint en l’actualitat ens fem ressò del següent comunicat emès per la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya:

Atentament,

Direcció i titularitat

Nota de premsa

L’Escola Concertada de Catalunya, compromesa amb el moment històric
Des del dia a dia de les escoles concertades de Catalunya, compromesos a fomentar les actituds fonamentals de convivència i inserció en el context sociocultural del nostre país; cercant un clima de respecte i d’obertura a totes les persones i cultures i on, en definitiva, s’intenta educar ciutadans i ciutadanes que s’han d’integrar en una societat lliure i democràtica; compartint el preàmbul de la Llei d’Educació de Catalunya en què es manifesta que la societat catalana aspira a proporcionar la millor educació a les noves generacions i, més enllà, a continuar donant oportunitats educatives a tothom durant tota la seva vida, expressem que:
Davant la situació històrica que viu Catalunya contemplada amb inquietud i preocupació, les entitats signants volem reiterar el nostre compromís a continuar defensant la democràcia, la garantia dels drets fonamentals, la llibertat d’expressió, el dret a decidir, el respecte i la convivència que ens obliguen a tots.
El pacte, l’entesa, el diàleg i la defensa de la singularitat, la cultura, la llengua i les legítimes aspiracions del poble català han de formar part ineludiblement de la responsabilitat política en aquests moments, com també es recull en l’esmentat preàmbul: Aquesta aspiració es correspon amb la voluntat col·lectiva de fer de Catalunya un país pròsper, benestant, cohesionat on tothom que hi viu pugui portar a terme lliurament el seu projecte vital.
 
 
Agrupació Escolar Catalana
Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya
Confederació de Centres Autònoms d'Ensenyament de Catalunya
Federació Catalana de Centres d'Ensenyament de Catalunya
Fundació Escola Cristiana de Catalunya

 

 Reunió Menjador 19-20
 

 Reunió extraescolars
A continuació us adjunten el pdf de la reunió d'extraescolars: 

 Infoescola. Departament d'Educació
El butlletí Infoescola neix per informar els alumnes, famílies i ciutadania en general de tot allò relacionat amb l'educació des d'una òptica oberta al món.

Els principals objectius són: donar a conèixer el servei educatiu d'una forma senzilla i propera; informar sobre els ensenyaments, nous programes, experiències pioneres; explicar de forma clara la gestió de tràmits educatius; contribuir en els debats per aconseguir grans consensos al voltant de l'educació, i oferir consells per a les famílies relacionats amb el projecte compartit d'educar els infants i adolescents.


Si voleu més informació podeu accedir al link
 

 

 Reunió informativa Extraescolars curs 2019-20

Us informem que:
   
                                                   

 Extraescolar VOLEIBOL

 Convocatòria d'ajuts d'àmbit estatal per l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu curs 2019-20
Extracte de la Resolució de 23 de juliol de 2019, de la Secretaria d'Estat d'Educació i Formació Professional per la qual es convoquen ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2019-2020 (BOE 27.7.2019).

Es convoquen els següents ajuts:
- Ajuts directes per als alumnes, incloent als afectats per TDAH, que requereixin per un període de la seva escolarització o al llarg de tota ella, determinats suports i atencions educatives específiques derivades de discapacitat o trastorns greus de conducta.
- Subsidis per necessitats educatives especials derivades de discapacitat o trastorn greu de conducta per a famílies nombroses.
- Ajuts per programes específics complementaris a l'educació reglada per a alumnat amb necessitat específica de suport educatiu associat a altes capacitats intel·lectuals.

Beneficiaris: Podran sol·licitar els ajuts els alumnes que no superin una determinada renda i/o patrimoni familiar i que presentin necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorns greus de conducta i que es trobin cursant en centre específic, en unitat d'educació especial de centre ordinari o en centre ordinari que escolaritzi alumnes que presenten necessitats educatives especials, algun dels nivells educatius no universitaris. Per a obtenir el subsidi es requerirà ser membre de família nombrosa.
 
Termini per presentar les sol·licituds: fins el 26 de setembre de 2019.

Per entrar a la pàgina web
 

 Ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2019-2020
Us informem de la publicació de:
 
Extracte de la Resolució de 23 de juliol de 2019, de la Secretaria d'Estat d'Educació i Formació Professional per la qual es convoquen ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2019-2020  
 
(BOE 27.7.2019).

Termini per presentar les sol·licituds: fins el 26 de setembre de 2019.

 Tarifa llibres curs 2019-20
Ja són a la vostra disposició la llista i tarifes de preus dels llibres d'Infantil, Primària i ESO.

Per veure el document amb llista de llibres d'Infantil, cliqueu aquí.

Per veure el document amb llista de llibres de Primària, cliqueu aquí.

Per veure el document amb llista de llibres d'ESO, cliqueu aquí.

 Casal d'estiu 2019
                                          
El proper dimecres 15 de maig de 2019 a les 17’15h us esperem al gimnàs de l’escola per a presentar-vos el casal d’estiu d’enguany.

QUE COMENCI L’ESPECTACLE!


 
                                       

 Certamen Jocs florals i Sant Jordi 2019
L'escola va portar a terme el dia 23 el certament dels Jocs florals per celebrar el dia de Sant Jordi. Es van realitzar diversos actes com lectura de textos, entrega de premis artístic i lingüístic, venda de roses per part de l'alumnat de 3r d'ESO i actuacions musicals per l'alumnat de primària.

Si voleu veure imatges i vídeos de l'acte podeu visitar l'instagram de l'escola.

                          
                                            
                                                      

 

 Ona Antonell (6è de primària), primer premi del concurs AMTU
A l'escola Divina Providència estem d’enhorabona, una de les nostres alumnes l’Ona Antonell de 6è de primària ha guanyat el primer premi del concurs AMTU que organitza l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà. Aquest premi està relacionat a la jornada catalana de la mobilitat celebrada a Caldes de Montbui el passat 10 i 11 d’abril.

Des de l’escola volem felicitar a tot l’alumnat de 6è per la participació en aquest concurs.

 
Si voleu veure un petit fragment del vídeo, cliqueu aquí

                                        


 

 Jocs florals 2019

 Nadales dijous 20 de desembre
Si voleu veure les Nadales cliqueu l'enllaç


 

 Dia de la Pau
El dimecres 30 de gener tota l'escola va celebrar el Dia de la pau i l'alumnat de l'escola va llegir diversos manifestos. Si voleu veure un petit resum de la jornada us convidem a veure el següent vídeo.
 

 Nadala conjunta

 Jornada de Portes obertes. 23 de març de 2019.

JORNADA DE PORTES OBERTES
 
 
23 de març de 2019 de 10 a 13 hores

 
US HI ESPEREM !!!


 Nadales 2018
Sessió matinal
                                    

                          


Sessió tarda 

 Nominació Jordi Ventura premis EDUCA millor docent Espanya 2018
Ens complau informar-vos que el nostre company Jordi Ventura ha estat nominat pels premis EDUCA Abanca com a millor docent d'Espanya 2018.

Els premis busquen reconèixer la bona praxi docent a totes les etapes educatives.