Intranet
Inici
 
Comunicats i Incidències
 
Calendari d'activitats
febrer 2018
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
contador de visitas
NOTÍCIES<< tornar
 Jornada de Portes Obertes. Dissabte 10 de març. 10 a 13 hores
La jornada de Portes Obertes es portarà a terme el dissabte 10 de març de 10 a 13 hores del matí.


 Agraïment de Càritas per la col·laboració en la recollida d'aliments
Càritas Interparroquial de Mataró ens ha volgut fer arribar el seu agraïment per la col·laboració en la recollida d'alimnets de la campanya de Nadal.

Ens agradaria compartir-ho amb vosaltres i per això us convidem a llegir la carta, cliqueu aquí.

 

 Carnestoltes 2018 

Si voleu veure més imatges del Carnestoltes 2018 podeu visitar l'instagram de l'escola.

 DENIP 2018

 Jornada de Portes Obertes
L'escola Divina Providència portarà a terme la jornada de Portes Obertes el dissabte 10 de març de 10 a 13 hores.

 

 Nadala conjunta Somiem tot junts 2017 

 Guanyadora panera
Ja tenim guanyadora de la panera sortejada després de les Nadales 2017.
És l'àvia de l'Abril Pol Amorín, enhorabona!


     

 Número premiat panera
El número premiat de la panera que s'ha sortejat durant les Nadales és el 74.

Felicitats al guanyador o guanyadora i recordar que fins divendres 22 de desembre té temps per venir-la a recollir.

 Nadales dimarts 19 de desembre

CONCERT DE NADALES

2017
Dimarts, 19 de desembre
Església de l’Escola Divina Providència


 Campanya de Nadal de Càritas Mataró

Carta d'Antoni Vilà i Alsina, director de Càritas Interparroquial de Mataró, cliqueu aquí Servei d’Orientació i Acompanyament a la Família de Mataró
Us presentem un nou servei: el Servei d’Orientació i Acompanyament a la Família de Mataró (SOAF), de la Secretaria d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Si voleu més informació us podeu baixar el trípic informatiu, cliqueu aquí.


    

 Aclariment jornada 21 de desembre de 2017
El dijous 21 de desembre és un dia inhàbil a efectes escolars, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral. Per tant, tots els centres educatius romandran tancats a efectes lectius i de qualsevol activitat extraescolar ordinària.

El divendres 22 de desembre, últim dia del trimestre, és un dia lectiu, d’acord amb el calendari escolar establert per al curs 2017-2018.
 

 Alumna Divina Providència premiada a prova Cangur
El passat  16 de març es van celebrar les proves Cangur amb una participació de 100.000 alumnes. Aquestes proves tenen com a objectiu acostar les matemàtiques als més joves i despertar el seu interès.  La Divina Providència està d’enhorabona ja que l’alumna de 6è de primària Eva Maderuelo va ser una de les premiades d’aquesta jornada.

Per tant, el passat dijous 19 d’octubre va assistir a la cerimònia  d’entrega de premis per recollir el seu merescut reconeixement a nivell regional i va poder gaudir d’una conferència sobre les matemàtiques i descobrir com aquestes són presents a la nostra vida quotidiana i la seva funció al llarg del temps depenent les necessitats de cada societat.

A l’endemà, l’Eva va compartir aquesta fita amb tots els seus companys i companyes i ens va portar jocs matemàtics perquè tots i totes poguéssim sentir-nos partícips. Moltes felicitats i gràcies per la teva dedicació!

 L"Escola Cristiana davant les acusacions d"adoctrinament a les aules

Davant les acusacions d"adoctrinament a les aules expressades per alguns representants polítics, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha fet arribar la nota de premsa adjunta a tots els mitjans. Ens plau compartir-la amb tots vosaltres.

Si voleu veure tot el document, cliqueu aquí

 Avís a famílies associades a l"AMPA
Es fa saber a les famílies associades a l"AMPA que ja és a la vostra disposició el carnet beneficiari.

En cas que el desitgeu tenir al més aviat possible el podeu passar a recollir a l"escola i, en cas contrari, serà entregat el dia que hi hagi Reunió de pares.


 Reunió informativa Summer Camp 2017
Us recordem que el 29 de març a les 17:30 hi haurà la reunió informativa del casal d"estiu Summer Camp 2017

 Preinscripcions
Des de l"escola es recorda que del 23 de març al 4 d’abril de 2017 resta oberta la presentació de sol·licitud de centre, si voleu més informació podeu anar a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

En cal que vulgueu un full de sol·licitud de preinscripció, us el podeu descarregar aquí.

 Agraïment participació 1a Jornada de presentació de Projectes d"escola
Des de l"escola Divina Providència es vol agrair la participació a les famílies que van participar a la 1ª Jornada de presentació de Projectes d"escola.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

          

 Jornada Portes obertes, dissabte 11 de març
L"escola Divina Providència recorda que el dissabte 11 de març de 2017 portarà a terme la jornada de Portes obertes de 10 a 13 hores.

Esperem la vostra visita!

 Ajuts per al subministrament de llet a l"alumnat
Des de l"escola us adjuntem una informació que pot ser del vostre interès referent al tema d"Ajuts per al subministrament de llet a l"alumnat

RESOLUCIÓ ARP/357/2017, de 23 de febrer, per la qual es convoquen els ajuts per al subministrament de llet i determinats productes lactis a l"alumnat de centres educatius i l"ajut complementari per al subministrament de llet a centres educatius de màxima complexitat, corresponents al curs escolar 2016-2017 (DOGC 1.3.2017).
Aquesta convocatòria es regeix per les bases de l’ORDRE ARP/26/2017, de 16 de febrer (DOGC 23.2.2017).
Les sol·licituds es poden presentar fins a la fi del curs escolar 2016-2017

 Felicitació de Nadal 2016

 Concert de Nadales 2016
Dimarts 20 de desembre a l"escola Divina Providència vam cantar Nadales i aquí us volem mostrar un petit extracte.
INFANTIL


PRIMÀRIA
5è i 6è de primària: "Someday at Christmas"

SECUNDÀRIA


Esperem que us hagi agradat!

 Nadala conjunta Somiem tots junts
L"escola Divina Providència us desitja un Bon Nadal i per això ens hem ajuntat tota la comunitat educativa per cantar-vos les Nadales, Somiem tots junts i Feliz Navidad.

Esperem que us agradin!

 

 Procés de renovació del Consell Escolar del centre

Informació important sobre el Procés de renovació del Consell Escolar del centre, més informació  sobre la CONVOCATÒRIA DE L"ELECCIÓ DELS REPRESENTANTS DELS PARES D"ALUMNES Preparant Nadales
L"alumnat de 3r de primària ja està preparant les Nadales del 22 de desembre amb el projecte Corda Cordes Blues.

 Benvinguda curs 2016/17
Benvolgudes famílies,

Tota la comunitat educativa de l"escola Divina Providència us desitja un bon curs 2016/17.

Recordem que l"inici de curs és el dilluns 12 de setembre en l"horari habitual (8 del matí, ESO i 9 del matí, Infantil i Primària).

 Comunicat de l"Agència de Salut Publica de Catalunya

 Sant Jordi 2016

 Iniciativa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya
Recursos per protegir els menors a Internet

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha endegat una campanya per posar a disposició de les persones usuàries un conjunt d’eines i recursos per augmentar la protecció, especialment dels menors, davant dels continguts perjudicials en l’àmbit d’internet. El web del CAC compta amb un nou apartat sobre internet que inclou recomanacions adreçades a les famílies, uns vídeos curts amb consells adreçats als joves, un conjunt de filtres de control parental per a internet i un sistema més àgil per presentar denúncies. Triar amb responsabilitat
 
Triar amb responsabilitat

Molts de cops al llarg de la nostra vida hem de prendre decisions que fan capgirar el nostre futur i el dels que ens envolten. Triar l"Escola dels nostres fills és una d"elles.

Volem per a ells una formació no tant sols en l"àmbit cultural si no que també els faci créixer com a persones, amb responsabilitat i amb valors. Sabem que és el llegat més important que els podrem deixar i per això cal que valorem totes les opcions que ens ofereix el panorama educatiu actual. Us oferim el visionat d"un vídeo que pot aportar un punt de vista nou i que pot servir per ajudar-vos a triar l"Escola del vostre/a fill/a. Prova Cangur
Departament de Matemàtiques

L’escola fa anys que prioritza un ensenyament competencial de l’àrea de matemàtiques, en conseqüència d’això, i després de l’experiència positiva del curs passat, aquest any els alumnes de 5è de primària a 3r d’E.S.O. participaran a les “Proves Cangur”.

“Proves Cangur”: es tracta d’una activitat matemàtica impulsada per la societat internacional “Le Kangourou sans Frontières” per estimular i motivar una àmplia majoria de l’alumnat i que a Catalunya organitza la Societat Catalana de Matemàtiques.

Amb un format de concurs, l’objectiu autèntic del Cangur és que l’alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics. Aquestes “altres matemàtiques” també les podeu practicar, durant el curs, a partir de proves model que es poden consultar al web del Cangur.

Tots el centres fan la prova el mateix dia (7 d’abril de 2016). De l’avaluació i el càlcul de la puntuació de les proves se’n fa càrrec la Societat Catalana de Matemàtiques.


 PORTES OBERTES 2015-16
icona_infocap.jpgGRÀCIES !!!

GRÀCIES per la vostra assistència a la Jornada de Portes Obertes de l"Escola
GRÀCIES
pel vostre interès per les activitats que realitzem
GRÀCIES
per la vostra col·laboració en la Jornada


 La Jornada de Portes Obertes d"enguany han estat tot un èxit tant per el gran nombre de famílies que hi han assistit com per la col·laboració de tot el personal del centre, alumnes, professors i personal no docent, que han participat en les activitats dissenyades per mostrar què és el que fem a la nostra Escola i què és el que fa que siguem una opció capdavantera en el panorama educatiu de la nostra ciutat.

 


 FESTA DE LA PAU
 

El dia 29 de gener hem celebrat a l"escola el Dia de la Pau. Entre tots els alumnes s"ha construït el tren de la Pau i hem omplert els vagons amb els desitjos de tots els cursos per tal de poder fer un Món millor per a tots. Finalment, els alumnes de 4t d’Eso han llegit un manifest i hem gaudit d’una estona tots junts ballant “waving flag”. 


Cliqueu AQUí per veure les fotos.

 ACTIVITATS NADAL 2015
Benvolgudes famílies!
Ja s"apropa el Nadal i tenim un munt d"activitats que farem emocionats i que gaudirem moltíssim!
Aquí us les presentem: Concurs el Canguret

L’alumnat de 5è de primària ha participat en el concurs de matemàtiques el Canguret, on han participat 8.416 alumnes de tot Catalunya. El concurs constava d’una prova de 18 problemes de dificultat alta. Volem felicitar als alumnes que han participat en el concurs i en especial a l’Álvaro Resa que ha quedat en la posició 91 de tot Catalunya  i 2n de Mataró.


 Lectura a cel obert
Lectura en veu alta.

 L"Autora a l"escola
L"Autora Eulàlia Canal en l"escola.

 Dia Escolar de la No-Violència (DENIP).
Dia de la pau

 Tricentenari

 Guanyadora del cartell promoció de la targeta t-12
La nostra alumna de 6è de primària, Helena Rodríguez Mellado, va guanyar el premi del cartell guanyador de promoció de la targeta t-12 a l"àmbit AMTU.

Veure notícia a m1tv

 Jocs Florals
Veure díptic dels Jocs Florals (portada).
Veure díptic dels Jocs Florals (informació).

 Pla d"Impuls a la lectura
Benvolgudes famílies,
Un dels objectius de la nostra escola és el Pla d’impuls a la lectura.
Un dels mecanismes per a la seva implantació és l’apadrinament lector dels alumnes de P-5 i dels de
1r de Primària per part dels alumnes de 5è i 6è de la mateixa etapa.
Així doncs, per tal de millorar l’hàbit lector i la competència lectora, incentivar el gust per la lectura i millorar i fomentar la convivència i la cohesió social un any més hem enllestit aquesta experiència tan enriquidora per tots i totes.
La valoració dels mateixos nens i nenes és “quan tornarem a veure’ns?”.
Aquí teniu algunes fotos de les parelles del primer dia de la trobada.

Equip de professorat.

Veure fotos

Darreres entrades al web
Festes
CURS 14-15

CURS 13-14

CIRCULAR DISFRESSA DE CARNESTOLTES
Festes
CURS 14-15

CURS 13-14

CIRCULAR DISFRESSA DE CARNESTOLTES
Matemàtiques
DEPARTAMENT DE MATEMÀTIQUES


Si entreu al blog LA MEDIATECA MATEMÀTICA podreu veure video-tutorials sobre matemàtiques.

Aquest blog vol afavorir l'estudi de les matemàtiques, especialment en l'etapa de l'ESO.

Hi trobareu un recull de recursos audiovisuals classificats per temes, amb l'objectiu d'ajudar l'alumne en el seu estudi diari.


 
Enllaços d'interès

- Departament d'ensenyament
- Edu365.cat
- Edu3.cat
- Escola Cristiana
Escola Divina Providència
Escola privada-religiosa i concertada
Mataró (Barcelona)
Tel. 93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
Avís legal
Tots els drets reservats

[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]