93.798.13.87   a8021235@xtec.cat    C/Llauder, 30. Matarˇ.                  [moodle]      Alexia
Sortida a Montserrat
El dia 12 de març l'alumnat de l'ESO va participar a la sortida al monestir de Sta. Mª de Montserrat que la comissió de pastoral de l'escola va organitzar.
Va ser una dia  de convivència i germanor on vam compartir diverses experiències i activitats; caminada a la creu de St. Joan on vam poder gaudir d'unes imatges fantàstiques del monestir i entorn. Molts alumnes vam quedar sorpresos i emmarats pel silenci i la pau que si respirava.
A continuació, ens vam dirigir cap al monestir on el monjo Joan ens esperava per compartir amb tots nosaltres el seu testimoniatge cristià. La conversa i el diàleg que vam mantenir amb ell va ser enriquidor. Ens va permetre conèixer i compartir el seu compromís cristià entès com una forma de vida, com una manera de mostrar la coherència entre la fe i els actes de la vida quotidiana posant la pròpia vida al servei dels altres per ajudar-los en les seves necessitats. Vam ser moltes i diverses les preguntes que li vam formular, i a totes elles va respondre amb senzillesa i naturalitat.
Una vegada finalitzada la conversa ens vam dirigir al Cambril de la Verge on vam participar d'una celebració més íntima i personal i on vam oferir un cant a la Verge.
Finalment, vam visitar el monestir i vam pujar a visitar  "La Moreneta" a qui li vam demanar protecció i benedicció per a tots nosaltres.
Des de la comissió de pastoral volem felicitar a l'alumnat per l'actitud de respecte i participació mostrada al llarg de tota la sortida.

Veure fotos de la sortida


 
 

Creat per Duma interactiva

Escola Divina ProvidŔncia
C/Llauder, 30. Matarˇ.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
AvÝs legal