Inici
 
Comunicats i Incidències
 
Calendari d'activitats
novembre 2019
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
contador de visitas
Sortida a Montserrat<< tornar
El dia 12 de març l'alumnat de l'ESO va participar a la sortida al monestir de Sta. Mª de Montserrat que la comissió de pastoral de l'escola va organitzar.
Va ser una dia  de convivència i germanor on vam compartir diverses experiències i activitats; caminada a la creu de St. Joan on vam poder gaudir d'unes imatges fantàstiques del monestir i entorn. Molts alumnes vam quedar sorpresos i emmarats pel silenci i la pau que si respirava.
A continuació, ens vam dirigir cap al monestir on el monjo Joan ens esperava per compartir amb tots nosaltres el seu testimoniatge cristià. La conversa i el diàleg que vam mantenir amb ell va ser enriquidor. Ens va permetre conèixer i compartir el seu compromís cristià entès com una forma de vida, com una manera de mostrar la coherència entre la fe i els actes de la vida quotidiana posant la pròpia vida al servei dels altres per ajudar-los en les seves necessitats. Vam ser moltes i diverses les preguntes que li vam formular, i a totes elles va respondre amb senzillesa i naturalitat.
Una vegada finalitzada la conversa ens vam dirigir al Cambril de la Verge on vam participar d'una celebració més íntima i personal i on vam oferir un cant a la Verge.
Finalment, vam visitar el monestir i vam pujar a visitar  "La Moreneta" a qui li vam demanar protecció i benedicció per a tots nosaltres.
Des de la comissió de pastoral volem felicitar a l'alumnat per l'actitud de respecte i participació mostrada al llarg de tota la sortida.

Veure fotos de la sortida


 
Enllaços d'interès

- Departament d'ensenyament
- Edu365.cat
- Edu3.cat
- Escola Cristiana
Escola Divina Providència
Escola privada-religiosa i concertada
Mataró (Barcelona)
Tel. 93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
Avís legal
Tots els drets reservats

[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]