93.798.13.87   a8021235@xtec.cat    C/Llauder, 30. Mataró.                  [moodle]      Alexia
SOM STEAM REFERENCE SCHOOL 2023
Aquest curs, igual que el curs passat, tornem a ser centre de referčncia STEAM a nivell d'Espanya.
El curs 2021-22 vam ser reconeguts com a STEAM reference school amb el nivell Plata, i aquest curs 2022-23 ens comuniquen que hem tornat a aconseguir el nivell Plata. Aquest reconeixement l’avala empreses importants com: Edelvives, Samsung, Microsoft, Dell o Intel, entre d’altres.
 
Així ens ho han comunicat Alejandro Cebrián (Director General de Grupo Edelvives Espanya, en representació de les firmes tecnològiques i educatives que avalen aquesta certificació):
 
“M'alegra comunicar-te que, després de l'anàlisi i l'avaluació de la memòria del projecte STEAM que ens vau fer arribar, sou un STEAM Reference School, nivell Plata.
 
Us felicito per aquest nou reconeixement que fa que formeu part de la nostra xarxa de centres de primer nivell en evolució constant, que s’ha convertit en tot un referent de l’àmbit STEAM a les aules d’Espanya.
 
Gràcies per garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat. Per consolidar el treball interdisciplinar, el desenvolupament competencial, la difusió i el compliment dels ODS, la implicació en la millora de l'entorn i per l'orientació cap a vocacions científiques i tecnològiques. 
 
Des d'aquí la nostra felicitació més sincera pel vostre esforç i entusiasme diari, la vostra trajectòria i projecció professional i educativa, i la vostra exemplaritat per a altres centres."
 
Reconeixements així ajuden a seguir amb il·lusió, però això només és possible gràcies a tot el professorat que impulsa, anima i porta endavant tants projectes. 
 
El terme STEAM és un acrònim que correspon a les inicials de les paraules en anglès Science, Technology, Engineering, Arts and Maths, però l'Educació STEAM va més enllà. Es tracta d´un nou model d´aprenentatge basat en l´ensenyament de les 5 disciplines de manera integrada en lloc d´àrees de coneixement separades, amb un enfocament interdisciplinari i aplicat.
 
Dins de les 2 hores de projecte STEAM l’alumnat de l’escola aprèn: robòtica, programació, impressió 3D, creació de pàgines web i creació d’apps per a mòbils. Seguirem apostant en aquesta metodologia en el futur per garantir un aprenentatge actiu potenciant l’àmbit digital i tecnològic de l’alumnat.  
 
 

Creat per Duma interactiva

Escola Divina Providčncia
C/Llauder, 30. Mataró.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
Avís legal