93.798.13.87   a8021235@xtec.cat    C/Llauder, 30. Mataró.                  [moodle]      Alexia
Ideari
Som escola catalana concertada d'una línia que ofereix l’ensenyament a les etapes educatives d’Infantil, Primària i Secundària. De caire familiar i acollidora amb l’esperit d’educar els alumnes en la senzillesa, la fraternitat, la generositat i el servei.
 
MISSIÓ 
El nostre col·legi forma part del monestir de les monges clarisses de la Divina Providència, el qual fundà Sor Teresa Arguyol l'any 1849 i des de llavors fins a dia d'avui continua la seva tasca educativa sempre compromesa amb la ciutat de Mataró.

Els objectius de l'escola parteixen de la convicció que els alumnes, per créixer com a persones i intel·lectualment, necessiten desenvolupar al màxim totes les seves capacitats, amb esforç i exigència personal.
 
VISIÓ 
Volem ser un referent d'escola catalana a Mataró, model d'escola cristiana, innovadora, inclusiva, compromesa amb el medi ambient i vinculada a un entorn social canviant.
 
VISIÓ D'APRENENTATGE 
Formar persones coneixedores de les seves possibilitats i limitacions, tolerants i resilients mitjançant  un clima de llibertat que les faci protagonistes del seu propi aprenentatge oferint-los un ambient i experiències que estimulin la participació, el diàleg, la creativitat i el pensament crític.

Fer ús de la competència digital, la tecnologia, el servei comunitari, el  treball cooperatiu,  les intel·ligències múltiples, la gestió de les emocions i l'aprenentatge multilingüe a fi d’aconseguir ciutadans capaços d’adaptar-se a una societat constantment canviant.

Per veure el vídeo fes clic aquí
 
 

Creat per Duma interactiva

Escola Divina Providčncia
C/Llauder, 30. Mataró.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat
Avís legal